Fredaaaaag!

Goddagens, har precis kommit hem från Ica Maxi med mamma. Käkat donken osv, mums!
Håller på och gör mig redo för ikväll, blir bio med Rebecca och boysen.
Typ såhäääär mysigt. Dock ska vi se The Devil Inside så vi lär ju typ dö hela högen..
Sitter iaf och väntar på Kevin just nu som ska ta bussen hit snart, han kommer väl vid 7 tiden
sen vid 8 åker vi mot heron! Rätt okej fredag, sen får vi se vad som händer efter om vi åker hem och softar eller drar och träffar folk osv. Men nu ska jag städa lite i mitt rum innan min gäst kommer, hahah. Puss


bajs.

ligger i sängen & mår illa, varje morgon & kväll och varje gång jag vaknar. Fuck life. Dör. Orkar inte. Hörs, hejdå! ❤


Snabb uppdatering

Hello babes!
Ligger i min sköna säng och diggar musik och chilliar galet.
Idag har jag vart med min underbara pojkvän sen vid typ 6 tiden kom Kalle hem till mig, vi käka chips och godis och snacka osv. Sen drog vi 3 och kollade på Patric's hockey träning. Så har tagit de rätt lugnt, men haft riktigt kul!

Imorgon så blir det förmodligen polisen, om mamma får tag i en bil annars pallar jag inte. Så får se om det kanske blir en annan dag. Jädrans misshandel skit.. Sen efter det blir det nog att träffa pojkvännen like always. 
Och planerat med Rebecca att gå på bio i helgen med, antagligen med pojkvännerna. MYS! ♥

Men ska nog ta och sätta på en film nu och sedan försöka sova lite, man får ju passa på när man sover ensam :)
Pusshej.


How many times have you typed "I'm fine" while crying?


söndag & magsjuk.

hejfan. Ligger i sängen & mår dåligt som ett as, vetefan vad det här kom ifrån... men behålla något får jag ju i allafall inte göra. döda mig. saknar min älskling gör jag också. efter tio dagar med varandra dygnet runt, så blir det jävligt tomt, det är sjukt vad beroende man faktiskt är av varandra, även om det är jävligt mys.. menmen, vi lär träffas så fort jag är bättre.

Lovet har spenderats på en jäkla massa olika ställen, har hängt hemma i sängen, fikat i stan, shoppat, festat & haft det mys! Igår va vi hos jossan & chilla, i torsdags & fredags hemma hos martin. Trevligt att umgås med älskat folk. Love it. Skulle inte banga på en veckas lov till, nästa lov är om 5 veckor & då blir jag 17. Whopa. Hehe, bästa! Då jäklar blir det fest. Sen är det bara ett år kvar tills 18, längtar som en galning. fest & körkort. kan ju inte bli bättre. sen nästa lov är det sommarlov, bästa lovet i livet typ, då blir det Italien i 4 veckor & sen Rhodos med brudarna. Härligt. Hehe.

Ne kära vänner, nu ska de sovas. Igen. Hörs / rebecca.

RSS 2.0